Atacăm Bosnia cu "renegaţii"! Mutu şi Marica revin la naţională

Mircea Lucescu l-a sfătuit pe fiul său, Răzvan, să cheme cei mai în formă jucători în vederea partidei de foc de la Zenica. Selecţionerul va miza însă tot pe fotbaliştii cu experienţă şi îi va convoca pe Mutu şi Marica, doi dintre oamenii care se confruntă cu probleme la echipele de club.


"Pentru meciul cu Bosnia, echipa naţională trebuie construită din jucători apţi şi care să evolueze meci de meci la cluburile lor", a explicat recent Mircea Lucescu modul în care, în opinia sa, ar trebui făcută selecţia pentru cea mai importantă partidă a tricolorilor din acest an. Conform logicii tehnicianului de la Şahtior, Ciprian Marica şi Adrian Mutu, două dintre numele grele ale tricolorilor, n-ar trebui să facă parte din primul unsprezece al tricolorilor pe 26 martie. Motivele sunt cât se poate de simple: Marica a fost exclus din lotul lui VfB Stuttgart după ce a refuzat condiţiile de prelungire a contractului oferit de nemţi, iar "Briliantul", recent revenit în echipa Fiorentinei, nu se află la cei mai buni parametri fizici după perioada îndelungată de absenţă.

Lucescu Jr îi cheamă pe amândoi

Contrar sfatului primit de la tehnicianul aflat cu un picior în sferturile Ligii Campionilor, Răzvan Lucescu îi va convoca pe cei doi fotbalişti-problemă pentru partida de la Zenica. Selecţionerul nu s-a decis încă dacă va folosi cuplul "Mutu-Marica" din primul minut sau dacă doar unul dintre ei va fi titular în formulă cu Bogdan Stancu. O altă problemă legată de atacul tricolorilor pentru meciul cu Bosnia o reprezintă situaţia lui Daniel Niculae. Vârful lui Auxerre s-a accidentat în partida cu Franţa, dar speră să fie apt până la ora meciului cu Bosnia. "Până la sfârşitul lui martie ar trebui să am vreo două meciuri la Monaco, conform programului", spunea Nico înProSport la începutul săptămânii.

42 de goluri au marcat împreună Adrian Mutu şi Ciprian Marica la echipa naţională

10 meciuri a bifat Mutu în tricoul Fiorentinei în acest sezon din 26 posibile

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com