Presa din Italia este la PICIOARELE lui Mutu: "A adus SOARELE la Fiorentina!"

Site-urile italiene noteaza dupa victoria, cu scorul de 4-2, obtinuta de Fiorentina in meciul cu Palermo, ca echipa din Florenta este altfel cu Mutu in teren si ca romanul face sa revina soarele pentru gruparea toscana.

"Cine nu dorea ca el sa revina in echipa ar face bine sa taca. Romanul poate face sa revina soarele pentru echipa viola. (..) In sfarsit trei puncte in deplasare si o evolutie buna a echipei. Cu siguranta cu Mutu in teren este cu totul altceva", noteaza calciotoscano.it, care i-a acordat lui Mutu nota 6,5, singurul care a primit o noua mai mare (7,5), fiind Camporese.

Violanews.com l-a notat pe Mutu cu 7. "Cu el in teren e alta Fiorentina. Il ajuta pe Gilardino, porneste actiuni, e mereu periculos. Pasa fantastica pentru Gilardino, pacat ca sutul acestuia nu a fost precis", mentioneaza sursa citata.

Datasport.it considera ca antrenorul Fiorentinei, Sinisa Mihajlovici, a avut o duminica perfecta: "A revenit Mutu, a sarbatorit primul gol al lui Camporese si prima victorie in deplasare in campionat". Datasport precizeaza ca Mutu, notat cu 7, este util Fiorentinei pentru ca ofera atacului viola "imprevizibilitate, creativitate si ingeniozitate".

"Fenomenul s-a intors. Am scris acest lucru de multe ori, speram ca aceasta este ultima. Cu romanul in teren vin ocaziile", noteaza si fiorentinanews.com.

Mutu a jucat al 100-lea sau meci pentru Fiorentina in campionat. Romanul a fost inlocuit in minutul 82 cu Natali.

Aceasta a fost prima partida castigata de Fiorentina in deplasare, in actuala editie din Serie A.

1 comentarii:

Unknown 13 februarie 2011 la 18:21  

Mutu 7,5 Quando non si è una grande squadra (e la Fiorentina, purtroppo, non lo è), un giocatore può cambiare tante cose. Passano gli anni, Mutu non cambia fuori campo e, per fortuna di Mihajlovic, nemmeno dentro il campo. Basta il suo innesto per vedere la Viola più intraprendente e imprevedibile dell'anno, con caterve di palloni giocati con una certa pericolosità negli ultimi 30 metri.

http://www.sportmediaset.mediaset.it

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com