Behrami: "Am invatat multe de la Mutu, este un mare campion! Mai are nevoie de putin timp ca sa-si revina!"

Mijlocasul echipei Fiorentina, Valon Behrami, l-a laudat pe Adrian Mutu, spunand ca se numara printre fotbalistii de la care are de invatat si ca romanul are nevoie doar sa mai joace putin pentru a redeveni decisiv, informeaza violanews.com.

  Behrami: "Am invatat multe de la Mutu, este un mare campion! Mai are nevoie de putin timp ca sa-si revina!" "Mutu este un campion care are nevoie doar sa mai joace putin pentru a redeveni decisiv", a spus Behrami pentru cotidianul Corriere dello Sport.

Valon Behrami a precizat ca la Fiorentina sunt jucatori mari, de la care incearca sa invete ceva in fiecare zi. "La cine ma refer? Unul dintre ei este Gilardino, care are mereu multa dorinta si munceste mult atat la meciuri cat si la antrenamente. Apoi este Mutu, care la nivel tehnic transmite atat de multe. Si Motnolivo, care este un punct de referinta...", a adaugat fotbalistul elvetian.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com