Bruno îl critică pe atacantul Fiorentinei: "Mutu nu poate merge cu capul sus"

Fostul fundaş toscan crede că viaţa extrasportivă a influenţat prestaţia românului din teren. "Briliantul" ar putea fi rezervă în meciul de la Bari

Revenirea lui Mutu nu e privită cu ochi buni de Pasquale Bruno. Fostul fundaş de fier, care a jucat 18 meciuri pentru Fiorentina (acum în vîrstă de 48 de ani), îl atacă dur pe atacantul român pentru problemele create în afara gazonului: "E un fenomen, dar în fotbal trebuie să fim bărbaţi adevăraţi. Dacă te comporţi aşa cum a făcut-o Mutu în atîtea ocazii, nu poţi merge acasă cu fruntea sus în familie, la copii. Viaţa pe care o duce în afara casei s-a văzut şi în ceea ce a dat în teren, luînd în considerare rezultatele".

Altfel, atacantul Fiorentinei şi-ar putea pierde postul de titular în deplasarea de duminică, de la Bari. Mutu n-a luat parte ieri la miuţa din finalul antrenamentului, fiind menajat de Sinişa Mihajlovici, şi presa italiană avansează varianta ca românul, titular în ultimele 3 partide jucate în 7 zile, să iasă din echipă. Mai ales că în etapa trecută, la 0-0 cu Sampdoria, a fost printre cei mai slabi jucători.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com