"Briliant" doar o repriză! Mutu a cedat fizic pe final! Fiorentina-Inter 1-2

La revenirea lui Mutu în faţa propriilor suporteri în 2011, Fiorentina a pierdut, aseară, pe "Artemio Franchi", 1-2 cu Inter, într-o restanţă din etapa a 17-a. Evoluţia lui Mutu creşte de la meci la meci, dar "Briliantul" nu pare capabil să ducă 90 de minute, deşi Mihajlovic l-a păstrat pe teren până la final. Până la meciul României cu Bosnia, din 26 martie, mai are cinci partide la Fiorentina. Apoi decizia e la Lucescu jr.


În decembrie, la o lună după ce-i expirase suspendarea pentru sibutramină, Mutu înscria pe "Artemio Franchi" golul victoriei cu Cagliari (1-0). A fost ultimul său meci pe arena echipei "viola". A urmat nebunia din ianuarie, exilul din partea propriei echipe, apoi reprimirea în lot. Aseară, cu Inter, Mutu a revenit în faţa propriilor fani. Folosit de Mihajlovic în spatele unicului vârf Gilardino, "Briliantul" a avut o primă repriză excelentă. A scos o lovitură liberă de la 25 de metri (10), pe care tot el a executat-o destul de bine, apoi l-a încercat pe Julio Cesar cu un şut din unghi, la colţul lung. Şi-a mai reglat şi şuturile de la distanţă, spre deosebire de meciul anterior cu Palermo, "torpila" sa din minutul 36 punându-i destule probleme portarului interist. "Foarfeca" ratată (18) şi intrarea mai tare asupra lui Nagatomo (32) ar putea fi trecute pe seama entuziasmului. La fel ca şi în celelalte meciuri, prestaţia lui Mutu a scăzut după pauză. Plus că a părut cam nervos în joc, cu destule proteste la adresa deciziilor centralului Damato.

Nu am văzut o mare parte din meciul lui Mutu pentru că m-am uitat la meteo
Mircea Sandu, preşedinte FRF

Cifrele lui Mutu
0 goluri
5 şuturi la poartă
3 şuturi pe poartă
46 de pase (86,9% reuşite)
4 faulturi făcute
1 fault suferit

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com