Mutu are cota 3.40 să marcheze la Palermo!

Reprimit în lotul Fiorentinei, Adrian Mutu a evoluat 12 minute în partida de la Parma, încheiată cu scorul de 1-1. În runda a 25-a, Fiorentina va juca din nou în deplasare, la Palermo, potrivit presei dn peninsulă internaţionalul român urmând a fi titularizat de antrenorul Mihajlovic. O eventuală reuşită a atacantului nostru în fief-ul "Vulturilor" are cota 3.40!



În ultimele 7 meciuri jucate la Palermo, gruparea "Viola" a fost învinsă de 4 ori, contabilizând o singură victorie. Se întâmpla în turul stagiunii 2008-2009, un 3-1 în care Mutu şi-a trecut de două ori numele pe lista marcatorilor.

Victorioasă şi la Lecce, Palermo a urcat pe poziţia a 5-a, la două puncte de ultimul loc ce asigură accederea în Liga Campionilor. De partea cealaltă Fiorentina nu are încă nicio victorie în deplasare, unde a remizat de 6 ori în 12 meciuri. Partida tur a fost câştigată cu 2-1 de sicilieni. Își vor lua florentinii revanșa?

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com