Liverani: "Revenirea lui Mutu a fost crucială, e în primii 5 atacanţi din lume"

După ce duminică a jucat primul meci ca titular după mai bine de trei luni, laudele la adresa luiAdrian Mutu nu mai contenesc. Fabio Liverani, fostul coechipier al lui Mutu, acum la Palermo, a spus că fotbalistul român e responsabil pentru moralul excelent al jucătorilor viola şi tehnicianul Sinisa Mihajlovici se poate declara extrem de fericit pentru decizia reprimirii "briliantului" în lot.


"Fiorentina s-a sacrificat foarte mult în ultimul meci. Revenirea lui Mutu a fost crucială, este cu adevărat un briliant, un jucător care face diferenţa. Pentru mine, e între primii 5 atacanţi din lume şi Gilardino poate profita de prezenţa sa în teren. Mihajlovici poate fi fericit pentru decizia luată, care i-a adus şi prima victorie în deplasare. Acum echipa se poate pregăti cu mai mare încredere", a spus Liverani.

Mutu a jucat 81 de minute în meciul cu Palermo, cîştigat de Fiorentina cu 4-2. Deşi nu a marcat, fotbalistul român a fost considerat unul din cei mai buni din teren.

Fabio Liverani s-a transferat la Palermo în 2008, după două sezoane petrecute în Firenze. Fostul internaţional italian a bifat 64 de meciuri în tricoul Fiorentinei şi a marcat un singur gol.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com