Adrian Mutu s-a zbătut ca peştele pe uscat în meciul Bari - Fiorentina, scor 1-1

Fiorentina a remizat, ieri, pe terenul codaşei din Serie A, dar Adrian Mutu (32 de ani) nu a reuşit să marcheze. După 68 de minute, în timpul cărora a fost mai util în apărare decât în atac, vârful român a părăsit gazonul.

Adrian Mutu (dreapta), aici în duel cu Andrea Masiello, s-a zbătut mult în meciul cu Bari, dar nu i-a ieşit mai nimic
↑ Adrian Mutu (dreapta), aici în duel cu Andrea Masiello, s-a zbătut mult în meciul cu Bari, dar nu i-a ieşit mai nimic

Lui Adrian Mutu nu-i mai iese nimic de la începutul lunii februarie, când a fost reprimit în lotul Fiorentinei. “Briliantul” n-a reuşit să înscrie nici ieri, împotriva lui Bari, cea mai slabă echipă din Serie A. S-a zbătut din nou mult în atac, dar cel care a ieşit în evidenţă a fost Alberto Gilardino, autorul golului oaspeţilor (21).

Românul s-a remarcat mai degrabă prin travaliul defensiv, respingând de câteva ori din apropierea propriului careu, şi a fost înlocuit în minutul 68. Evoluţia slabă a lui Mutu şi-a pus amprenta şi asupra jocului Fiorentinei, care s-a văzut egalată pe final.

Paul Codrea, integralist la gazde

Bari, la care Paul Codrea (29 de ani) a fost integralist, a asaltat poarta oaspeţilor în ultimele minute şi algerianul Abdelkader Ghezzal a prins un şut de zile mari, care l-a lăsat fără replică pe Boruc (87). A fost al cincilea meci consecutiv fără gol al lui Mutu, a cărui singură reuşită în sezonul actual datează din 5 decembrie anul trecut.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com