Cu ce fosta VEDETA din Italia si-ar fi dorit sa joace Mutu: "Vreau sa ajung la 100 de goluri pana finalul sezonului!"

Adrian Mutu a declarat, cu ocazia prezentarii evenimentului "Antognoni Day", ce va avea loc pe 4 martie, ca i-ar fi placut sa evolueze alaturi de fosta vedeta a Fiorentinei, Giancarlo Antognoni, pentru ca ar fi dat mult mai multe goluri, informeaza violanews.com.

  Cu ce fosta VEDETA din Italia si-ar fi dorit sa joace Mutu: "Vreau sa ajung la 100 de goluri pana finalul sezonului!"
"Este o initiativa frumoasa (n.r. - organizarea "Zilei Antognoni"), Giancarlo merita asta, tinand cont de faptul ca este simbolul Florentei. Faptul ca evoluez cu numarul 10, la fel ca el, ma obliga, insa imi ofera si satisfactii. Mi-ar fi placut sa joc alaturi de el, as fi marcat mult mai multe goluri... Recordul lui de goluri? Este de netrecut. Ii multumesc pentru invitatia de a participa la acest eveniment, la care vor fi prezente vedete ale Fiorentinei, si sper ca intr-o zi lumea sa isi aduca aminte si de mine, daca nu la fel de mult, macar intr-o masura mai mica", a spus Mutu, in cadrul unei conferinte de presa.

Intrebat ce parere are de faptul ca publicul nu a apreciat evolutia sa din meciul cu Sampdoria, scor 0-0, Mutu a spus: "Obiectivul este sa inchei cat mai bine sezonul si sa revin la forma fizica cea mai buna. Nu vreau sa comentez fluieraturile de duminica".

La rândul sau, şi Antognoni a rostit cuvinte frumoase despre Mutu: "Sper că Mutu a petrecut o jumătate de oră plăcută printre amintiri de glorie ale Fiorentinei. El este prezentul şi sper să fie şi viitorul''.

Adrian Mutu a fost invitat, alaturi de foste vedete ale Fiorentinei, precum Luciano Chiarugi, Kurt Hamrin sau Giuliano Sarti, sa participe la conferinta de presa organizata cu ocazia prezentarii evenimentului "Antognoni Day", ce va avea loc la Florenta. Cu acea ocazie vor fi organizate meciuri de fotbal si un spectacol la care vor participa personalitati din lumea sportului si culturii.

In cadrul conferintei de presa de marti a avut loc lansarea cartii "Antognoni, 10 feluri de a-ti spune «te iubesc»", dedicata fostului fotbalist.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com