Fanii Fiorentinei şi-au pierdut răbdarea cu Mutu » Fluierat

După evoluţia slabă din etapa trecută, atacantul român a recidivat ieri, contra lui Bari (1-1), fiind înlocuit după 68 de minute



Promisese că-i va face pe tifosii Fiorentinei să răguşească la golurile lui, după ce i-a fost iertată şi ultima aventură. Dar a trecut aproape o lună şi Mutu nu reuşeşte să-şi ţină cuvîntul. Degeaba i-a dat Mihajlovici libertate în teren, l-a motivat prin declaraţii şi l-a titularizat meci de meci. Atacantul român nu i-a răsplătit încrederea nici ieri, într-o repriză şi jumătate contra ultimei clasate, Bari (1-1)!

La a patra apariţie în serie în 14 zile, Mutu a decepţionat iar şi a fost printre cei mai slabi jucători. S-a remarcat doar în două situaţii.

O semifoarfecă din 9 metri pe lîngă poartă (33) şi imediat după pauză o lovitură liberă din marginea careului, mingea deviată de zid trecînd alături de vinclu. N-a dat nici o centrare bună, a făcut şase faulturi, fiind schimbat după 68 de minute în fluierăturile fanilor.

"Slab. A doua evoluţie incoloră la rînd pentru Mutu, care nici nu mai are alibiul oboselii", l-a criticat "violanews.it". "S-a enervat des că nu i-a ieşit jocul. Nul în primele 20 de minute, a avut o execuţie acrobatică merituoasă, fără noroc. S-a văzut puţin după pauză, apelînd exagerat la faulturi. E clar că nu-i în formă", a întărit "firenzeviola.it". Golul lui Gilardino a fost insuficient pentru victorie. Ghezzal a egalat (87) pentru echipa la care Codrea a debutat ieri, jucînd tot meciul.

470 de minute au trecut de la ultimul şi singurul gol reuşit de Mutu pentru Fiorentina în acest sezon, pe 5 decembrie, la 1-0 cu Cagliari

33,3 este procentul duelurilor cîştigate de Mutu (6 din 18) în 68 de minute cu adversarii de la Bari

"În repriza secundă am jucat foarte prost şi din cauză că unii fotbalişti, ca Mutu şi Behrami, n-au fost în perfecte condiţii fizice"Sinişa Mihajlovici, antrenor

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com