Mutu, 100 pentru Fiorentina

„Fenomenul“ revine titular la AC Fiorentina, atacantul român dorind să-şi îmbunătăţească numărul de goluri înscrise pentru trupa „viola“. Mutu ocupă locul 5 în topul all-time al golgeterilor echipei din Florenţa.



Adrian Mutu a tras tare la antrenamentul de ieri al Fiorentinei, sub privirile atente ale tehnicianului Sinişa Mihajlovic, dar şi ale directorului sportiv Pantaleo Corvino. „Fenomenul“ a alergat cu zâmbetul pe buze, a pasat şi a marcat, fiind lăudat la fiecare reuşită de antrenor. Pentru meciul cu Palermo, programat duminică la prânz, Mihajlovic a ales un sitem 4-3-2-1, în care Mutu şi Montolivo (sau D’Agostino) îl vor ajuta pe Gilardino în atac. Atacantul român se pregăteşte pentru cel de-al 100-lea meci în tricoul Fiorentinei, în Serie A, bilanţul „Briliantului“ în Serie A fiind de 130 de partide şi 66 de goluri marcate. Adrian se situează pe a cincea poziţie a golgeterilor all-time ai formaţiei din Florenţa, la cinci reuşite de Antognoni, ambii devansaţi de Batistuta, Hamrin şi Montuori.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com