Mutu a pedalat în gol 90 de minute

Atacantul a avut cele mai multe şuturi pe poartă, însă Fiorentina a fost învinsă de Inter cu 1-2. Atacantul român a tras la poartă din toate poziţiile, dar norocul nu i-a surâs nici de această dată.

Întâlnirea cu Inter i-a readus aminte lui Adrian Mutu de primii săi paşi în fotbalul italian. Nu a marcat ca în acel meci de cupă cu AC Milan, în tricoul „nerazzurrilor", dar a fost cel mai periculos jucător îmbrăcat în violet de pe teren. Milanezii au deschis repede scorul, în minutul şase printr-un autogol al lui Camporese, moment în care decarul român a sunat trezirea.

Şuturile sale au fost cele mai periculoase acţiuni ale Fiorentinei la poarta interistă, până la golul norocos al lui Pasqual. Mutu îşi putea pune echipa în avantaj cu zece minute înaintea pauzei, dar „torpila" sa din 30 de metri a fost respinsă in extremis de portarul milanezilor. După pauză, atacantul român a ieşit treptat din joc, lăsând iniţiativa pe umerii lui Gilardino sau Ljajici. Scăpată de şarjele lui Mutu, Inter a preluat ostilităţile şi conducerea, graţie unei reuşite a lui Pazzini. Fost jucător la Fiorentina, şi unul dintre atacanţii cu care Mutu s-a înţeles cel mai bine în tricoul „viola".

Răzvan l-a iertat de nevoie

Adrian Mutu are şanse mari să se numere printre convocaţii pentru meciul din preliminariile Euro 2012 cu Bosnia, de la 26 martie. Cu Ciprian Marica suspendat de Stuttgart şi cu Daniel Niculae accidentat la Monaco, Răzvan Lucescu (foto) şi-a reîndreptat atenţia asupra decarului de la Fiorentina pentru a rezolva problemele din atacul naţionalei. „În momentul în care va fi o certitudine în formula de start a Fiorentinei şi va înscrie, cu siguranţă va fi şi la echipa naţională", a declarat selecţionerul la Dolce Sport. „Mutu este un jucător cu multe calităţi, dar au fost şi sunt şi alţi jucători de valoare. Dacă va ajuta echipa, Mutu va fi apreciat, dar, dacă va reveni şi nu va ajuta echipa, atunci o să ne punem din nou întrebări", a încheiat Lucescu jr.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com