Atenţie, Răzvan! » Cifrele vorbesc. Mutu e decisiv pentru Fiorentina

Chiar dacă a lipsit foarte mult de pe teren şi nu este la potenţial maxim, Mutu continuă să fie un jucător indispensabil pentru Fiorentina. O arată cifrele şi ultimele două partide jucate de Fiorentina, victoria de pe terenul lui Palermo şi înfrîngerea de pe teren propriu cu Inter. Meciuri în care fotbalistul român a fost lăudat atît de coechipieri cît şi de adversari.

Atacantul român a reuşit un singur gol în acest campionat - gol marcat în meciul cu Cagliari. O reuşită însă care a adus trei puncte echipei antrenate de Sinişa Mihajlovici. Statisticile realizate violanews.com arată cît de mult a reuşit Mutu să schimbe jocul echipei sale.


Media punctelor obţinute de gruparea viola se schimbă total atunci cînd pe teren este Mutu. În 8 partide în care a jucat, excluzînd aici meciul cu Parma cînd a intrat în ultimele 11 minute, Fiorentina a obţinut 13 puncte - 4 victorii, 1 egal şi 3 înfrîngeri. Rezultă o medie de 1.62 de puncte pe meci.

O medie net superioară celei cînd jucătorul în vîrstă de 32 de ani era suspendat şi nu putea juca.Pînă în etapa a 17-a, atunci cînd a revenit "Briliantul" Fiorentina avea o medie de 1.12 puncte pe meci - 4 înfrîngeri, 7 egaluri şi 6 înfrîngeri.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com