Bianca Jurca zice că nu ea e «Jurca lui Mutu»

În convorbirile «Briliantului» cu interlopul Nuredin Beinur apare numele unei fete care ar fi urmat să-i «ţină companie» atacantului Fiorentinei


Bianca Jurca, cea indicată de mai multe surse ca fiind „Jurca lui Mutu", fata pe care o pomeneşte Beinur în dialogul cu internaţionalul român, nu recunoaşte că ar fi apropiată cu cei implicaţi în convorbirile înregistrate de SRI.

Bianca Jurca, manechin bine cotat din Timişoara şi cu un oarecare palmares în presa mondenă, deţine numele de familie vehiculat în convorbirea dintre Mutu şi Beinur.

Sugestia facută fotbalistului de interlopul constanţean era clară: cei doi urmau să se deplaseze în Turcia pentru nişte afaceri, cu un avion privat, însoţiţi de două domnişoare. Una dintre ele ar fi urmat să fie o anume Jurca.

Deşi mai multe piste conduc spre ea, contactată de noi, Bianca a negat vehement orice asociere cu cei doi.

„Ştiu doar din ziare şi de la TV cine sunt aceşti domni. Nu m-am întâlnit vreodată cu dânşii. Nu văd de unde până unde aţi ajuns la mine cu presupunerile?! Eu stau în Timişoara şi am o relaţie stabilă de patru ani. Presa a scris vrute şi nevrute despre mine. Sunt un om serios, masterandă la Biologie şi studentă la Drept. Am muncit mult şi nu permit nimănui să ma târască în vreun scandal".

Trecutul frumoasei june a lăsat loc pentru a fi umplut o vreme de fotbalistul Cristian Daminuţă, mai cunoscut ca latino-lover decât ca performer.

De asemenea, o fotografie de-a ei a apărut ("fară acordul meu") pe siteul clubului austriac Babylon, de unde s-a declanşat scandalul din dosarul prostituţiei de lux pentru politicieni.

Cotidianul Cancan a mai scris că super-intelectuala Bianca "a lucrat în urmă cu câţiva ani, în Italia, ca stripteusă într-un club de noapte, "Les Follies", din Padova, de unde s-a întors în ţară după ce a avut parte de un eşec în dragoste".


Încerca să-i promoveze bijuteriile lui Consuelo

În discuţiile interceptate dintre Adi Mutu şi Beinur, fotbalistul Fiorentinei se gândea şi la afacerea soţiei sale, Consuelo.

Frumoasa din Republica Dominicană a absolvit facultatea de design şi s-a gândit că nu ar fi rău să scoată nişte bani pe de urma pasiunii ei: bijuteriile.

Aşa că, împreună cu o prietenă, s-a decis să confecţioneze cercei, inele, lanţuri şi brăţări, modele unice, pe care să le comercializeze.

Cele două au conceput colecţia "Mussero", bijuterii de lux, cea mai ieftină podoabă costând nu mai puţin de 750 de euro.

Bijuteriile sunt făcute din aur de 18 carate şi pietre preţioase sau semipreţioase. Elementul inedit pe care Consuelo l-a introdus în desingul articolelor este acela că şi-a imprimat buzele pe fiecare piesă în parte.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com