Fiorentina bagă în teren cu Palermo cuplul ideal: Mutu - Gilardino

Adrian Mutu va începe ca titular partida de mâine de la Palermo, din etapa a 25-a din Serie A. Alături de român în atac va juca Gilardino, iar presa din Italia scrie că cei doi formează cel mai eficient cuplu de atac din ultimii ani ai Fiorentinei. Mai mult, jucătorii vor "aniversa" cel de-al 50-lea meci al lor împreună.


Suporterii Fiorentinei sunt în delir. Presa a anunţat revenirea pe teren a "cuplului de aur": Mutu şi Gilardino vor fi titulari azi la Palermo. "Mutu şi Gila sunt garanţia succesului. Cu ei în atac nu ne mai temem de nimeni" , a comentat un fan "viola" pe site-ul firenzeviola.it.

Fanii au de ce să fie entuziasmaţi.

Cu Mutu şi Gilardino pe teren, Fiorentina marchează 0,95 goluri pe meci, o medie pe care echipa lui Mihajlovic a scăzut-o mult de când cei doi atacanţi n-au mai jucat împreună. Mutu şi Gilardino vor juca azi cea de-a 50-a partidă împreună pentru formaţia "viola", iar în precedentele 49 de meciuri au marcat împreună de 47 de ori.

Mutu, la Fiorentina până în 2013?

Contractul lui Adrian Mutu cu Fiorentina expiră în iunie 2012. Presa din Firenze a scris ieri că Giovani Becali le-ar fi cerut şefilor clubului prelungirea contractului jucătorului până în 2013, însă a izbucnit scandalul, iar negocierile au fost suspendate. Se pare că acum oficialii clubului sunt tentaţi să-i ofere lui Mutu prelungirea contractului cu încă un an şi chiar mărirea salariului.

51 de goluri a dat Mutu pentru Fiorentina în cinci sezoane (2006 - prezent)

41 de goluri a dat Gilardino pentru Fiorentina (2008 - prezent)

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com