Italienii au rabdare cu Mutu

Site-ul fiorentinanews.com a scris ca suporterii vor trebui sa mai astepte cel putin un meci pentru a-l vedea pe "Il Fenomeno", dupa prestatia modesta avuta de atacantul Adrian Mutu în partida terminata la egalitate, duminica, în deplasare, scor 1-1, cu formatia Bari, în etapa a XXVII-a din Serie A.


Sursa citata i-a acordat nota 5,5 românului, la fel ca si site-urile calciotoscano.it si firenzeviola.it. "O jumatate de foarfeca si o lovitura libera deviata de zid. Atât a reusit Mutu. Va trebui sa mai asteptam un meci pentru a-l vedea pe «Il Fenomeno»", a scris fiorentinanews.com.

"Românul s-a vazut putin în joc si a avut doar doua suturi spre poarta lui Gillet", a notat calciotoscano.it.

"În prima repriza a fost anihilat perfect de apararea adversa având o singura situatie, atunci când a reluat din foarfeca. În partea secunda, Mutu s-a vazut foarte putin", a scris firenzeviola.it.

Site-urile calciomercato.it si violanews.com i-au acordat nota 5 lui Mutu. "A vrut sa dea mai mult si din aceasta cauza i-au iesit putine", a scris calciomercato.it.

"Al doilea meci consecutiv în care românul are o prestatie modesta", a notat violanews.com.

Atacantul Adrian Mutu a jucat 68 de minute în partida pe care echipa AC Fiorentina a terminat-o la egalitate, duminica, în deplasare, scor 1-1, cu formatia AS Bari, în etapa a XXVII-a a campionatului Italiei.

Mediafax

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com