Florin Caramavrov: Mutu, a şaptea viaţă

Mutu a picat de şase ori din copac şi a aterizat mereu în picioare. S-a drogat, a dat cu pumnul şi cu picioarele, a jignit antrenori, a fugit din cantonamentul naţionalei, s-a drogat iar, a plecat din antrenament. De fiecare dată, noi, ceilalţi, am fost nevoiţi să-l iertăm. Ne‑am zis: „Asta e ultima, sigur se va face băiat de treabă!”. Acum, nici nu ne mai interesează dacă se va face sau nu băiat de treabă. Îl vrem la meciul cu Bosnia, pentru că n-am găsit încă jucătorul care să înscrie la fel de mult cum o făcea Mutu în vremurile bune. Nici nu contează că n-a mai dat un gol sub tricolor de 38 de luni!! Îl vrem cu Bosnia pentru că n-are cine să dea gol la naţionala lui Răzvan. Daniel Niculae nu poate, Bogdan Stancu nu are încă anvergura lui Mutu, Marica pentru noi e un fel de „Mutu 2”, chiar dacă nu are problemele extrasportive ale lui Mutu 1. Andrei Cristea, golgheterul României, a ales liga a doua germană, nu-l văd să progreseze atât de mult încât să ne bazăm pe el. În ţară? Liviu Ganea e încă necopt, Herea e cam „nesimţit”, vorba lui Lucescu tatăl, Florin Costea vine după o accidentare. Mai sunt şi alţii?
În ultimii doi ani şi ceva s-a vorbit de Mutu mai mult pentru că a fost implicat în diverse scandaluri, şi nu pentru realizările sale fotbalistice. Aseară, l-am văzut pe Briliantul nostru hotărât să se agaţe de probabil ultima lui şansă din carieră. Concentrat, determinat, a încercat să joace pentru echipă, cum a făcut-o şi la Palermo. S-a demarcat, a centrat, a şutat şi la poartă, dar parcă nu mai e jucătorul care să decidă singur un meci. Iar noi cam de asta avem nevoie în Bosnia: de un fotbalist decisiv, care să marcheze şi să ne aducă victoria.
În momentul de faţă, Mutu e jucător de o repriză, pentru că a rămas în urmă cu pregătirea fizică. După minutul 45, cam înoată pe teren. Mutu mai are cinci meciuri cu echipa de club până la războiul cu naţionala din Bosnia. Ar fi ultima lui şansă să ne arate tuturor celor care l-am contestat şi l-am iertat că a fost şi fotbalist.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com