Mutu, la pamant: A uitat sa marcheze

Adrian Mutu a inregistrat duminica cel de-al cincilea meci consecutiv fara gol marcat. Mutu nu are nici o reusita in acest an si situatia sa la Fiorentina este tot mai incerta dupa meciul terminat la egalitate, scor 1-1 cu Bari .


In asteptarea primului gol din acest an, Adrian Mutu a fost din nou titular pentru Fiorentina, in meciul cu codasa din Serie A, Bari, pentru care a jucat si Paul Codrea.

Inceputul meciului a prezentat o echipa Bari mult peste Fiorentina, toscanii multumindu-se sa se organizeze prudent in defensiva, in cautarea unor contraatacuri decisive pe care trio-ul ofensiv format din Mutu, Ljaici si Gilardino sa le speculeze.

Tactica lui Sinisa Mihajlovici a dat roare in minutul 21, cand diagonala lui Montolivo l-a gasit excelent in suprafata de pedeapsa pe Gilardino. Internationalul italian a inscris cu o executie de atacant de rasa, printr-un sut plasat execelent la coltul lung, din opt metri.

Dupa marcarea golului desfasurarea meciului a fost aceeasi. Bari a revenit la carma jocului, in timp ce Fiorentina s-a multumit sa se apere.

Mutu a avut o singura sclipire in prima repriza, in minutul 34, dar sutul sau din reluare s-a dus alaturi de poarta belgianului Gillet, astfel ca la pauza s-a intrat cu un avantaj minim pentru Fiorentina: 1-0.

La un sfert de ora de la reluare, Bari a fost aproape de un gol cum rar se vede. Portarul Fiorentinei, Boruc, a degajat in Donati, iar din acesta mingea a ricosat spre propria poarta. Donati se pregatea sa se bucure pentru gol, numai ca mingea care a cazut in fata portii a trecut milimetric peste poarta, stergand si bara.

Fiorentina era astfel din ce in ce mai putin prezenta in ofensiva, iar Sinisa Mihajlovici a hotarat sa mute. Sarbul l-a scos de pe teren pe Mutu in minutul 69, dupa o prestatie slaba.

Mutu nu a parut deloc incantat de schimbare, deoarece la Bari a bifat al cincilea meci consecutiv fara gol marcat.

In cele din urma, meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1, dupa o super reusita a lui Ghezzal, sut de la 20 de metri in vinclu, in minutul 88.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com