Mutu, pus la zid de italieni: "A facut un meci urat, a fost imprecis si apatic"

Atacantul Adrian Mutu a fost criticat de presa italiana pentru prestatia din meciul Fiorentinei cu Sampdoria, scor 0-0, jurnalistii apreciind ca românul este obosit si nu are nicio idee in teren si notându-l cu 5 si 5,5.


"A platit scump faptul ca a jucat al treilea meci în sapte zile si a avut o prestatie negativa. A fost rigid si imprecis, uneori chiar apatic. Si, nu întâmplator,Fiorentina a revenit la jocul din urma cu mai multe saptamâni", a scris violanews.com, care l-a notat pe Mutu cu 5.

Fiorentina.it i-a acordat lui Mutu tot nota 5: "Strâns în aparare de fundasii Sampdoriei, el a încercat câteva faze, însa oboseala s-a simtit în piciorul Fenomenului, cu o evolutia clar mai slaba în comparatie cu ultimele. Dupa pauza a fost o fantoma (uneori enervanta) care a bântuit terenul", a scris sursa citata.

Mutu a avut niste idei neclare, dar de cele mai multe ori nu a avut nicio idee, scrie fiorentinanews.it, care subliniaza ca meciul românului a fost "neobisnuit" de urât, el având probleme chiar si la stoparea balonului.

Pentru Calciomercato, Mutu (notat cu 5) s-a vazut putin în teren si s-a vazut "prost": "A parut putin obosit la al treilea meci într-o saptamâna dupa o lunga pauza".

Datasport a scris ca Mutu a avut o prestatia dezamagitoare, fiind iesit din forma si "aproape tot timpul iesit din joc".

Calciotoscano.it, care i-a acordat lui Mutu 5,5, a scris ca românul a facut un pas înapoi dupa prestatia din meciul cu Inter, în timp ce sportmediaset.it noteaza ca Fiorentina asteapta mai mult de la român.

Mediafax

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com