"Adrian Mutu este vârful acestei generaţii. Nu poate lipsi"

Ioan Timofte consideră că Adi Mutu n-ar trebui să lipsească de la duelul cu Bosnia, de pe 26 martie, de la Zenica, fiindcă nu ne permitem luxul să ţinem pe margine singura valoare certă pe care România o are de la mijloc în sus.


"Mutu este vârful acestei generaţii. Dacă e să o luăm pe valoare fotbalistică, ar trebui convocat, deşi n-a mai jucat în ultima vreme. Nu poate lipsi de la acest meci. Bosnia nu este o formaţie de speriat. Ei îl au pe Dzeko, noi îl avem pe Mutu. Ei îl au pe Misimovici, noi - pe Marica. Şi tot aşa", a prefaţat "Tim" duelul de la sfârşitul lunii viitoare, din campania de calificare la Campionatul European din Ucraina şi Polonia.

Costel Gâlcă, , fost component al Generaţiei de Aur, îi ţine partea selecţionerului în cazul Mutu, susţinând că Lucescu junior nu trebuie să abdice de la principii. "După ce că nu avem valori, mai e şi acest jucător bun, dar care nu se integrează. În fotbal, grupul trebuie să fie întotdeauna deasupra jucătorului, nu invers. Adi trebuie mai întâi să arate că vrea să se integreze în acest grup şi apoi să se rediscute despre necesitatea convocării lui la echipa naţională", a precizat ieri pentru EVZ Costel Gâlcă.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com