Ziarul ring: Joaca Mutu, bate Fiorentina!

Meci superb, ieri după-amiază, pe „Renzo Barbera”, din Palermo, acolo unde gazdele, mari favorite după şapte victorii consecutive acasă, au cedat surprinzător, scor 2-4, în faţa Fiorentinei. Cu Adrian Mutu titular, echipa „viola” redevine, încet-încet, trupa de temut din turul campionatului trecut.


Românul nu s-a remarcat doar prin ghetele de culoare albă şi cu steagul României inscripţionat pe ele, ci şi prin jocul practicat. În 82 de minute, cât a stat pe teren, atacantul Fiorentinei l-a lăsat de două ori liber cu portarul, la 11 metri, pe colegul său din atac, Alberto Gilardino, care a ratat în ambele situaţii. Statistica jocului arată că Mutu, prezent a suta oară în tricoul violet, inclusiv meciul de ieri, a dat 23 de pase bune, a şutat de cinci ori la poarta lui Sirigu, a fost faultat de două ori, a recuperat o dată şi a pierdut şapte mingi. De remarcat că „Briliantul” a evoluat în centru şi nu cum o făcea în mod obişnuit, în partea stângă a atacului Fiorentinei. „Viola” câştigă pentru prima dată în acest campionat în deplasare din 13 meciuri jucate, de unde rezultă că revenirea lui Mutu în echipa de bază a fost cu noroc. Golurile au fost marcate de Pastore şi Nocerino, pentru gazde, şi de Gilardino, Camporese, Bovo (autogol) şi Montolivo, pentru Fiorentina.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com