Adrian Mutu, problemă naţională

"Briliantul" a redevenit om de bază la Fiorentina. Răzvan Lucescu dă semne că-l va convoca, în timp ce Mircea Sandu nu-l vede jucând în Bosnia.

Deşi la începutul anului, ruptura dintre echipa italiană AC Fiorentina şi jucătorul Adrian Mutu părea iminentă, lucrurile s-au calmat, iar "Briliantul" a revenit în tricoul toscanilor.

Miercuri, atacantul a fost din nou titular, în partida de campionat jucată de cei din Florenţa, pe teren propriu, cu Inter Milano (scor 1-2). Mutu a fost activ şi a căutat cu insistenţă golul, vrând parcă să demonstreze că este gata pentru a reveni sub tricolor.

Marele semn de întrebare este dacă piteşteanul va fi reînscris în circuitul naţionalei, după ce a ieşit pe uşa din dos, în toamna anului 2009, la meciul cu Serbia, de la Belgrad, scor 0-5.

Soluţii puţine în ofensivă


Evaziv şi sensibil în "cazul Mutu", selecţionerul Răzvan Lucescu a dat de înţeles că îşi va călca pe orgoliu şi îl va convoca pe atacant, condiţionând acest lucru doar de evoluţia lui la Fiorentina. "E un jucător de valoare şi poate recupera repede. În momentul în care va fi o certitudine în formula de start a Fiorentinei şi va înscrie goluri, cu siguranţă va fi şi la naţională", a fost ultima luare de poziţie a selecţionerului.

Situaţia delicată în care se află naţionala, obligată să învingă Bosnia în deplasare, pe 26 martie, pare să grăbească revenirea "Briliantului" la lot. În acest moment, singurele soluţii viabile pentru ofensivă sunt Bogdan Stancu şi Daniel Niculae, în condiţiile în care Ciprian Marica are probleme la Stuttgart.

Pe de altă parte, Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a declarat săptămâna trecută că Mutu nu va fi convocat pentru jocul cu Bosnia. "Nu cred că îl va chema!", ne-a spus, tranşant, "Naşul". Mutu este cel mai bun marcator în activitate al echipei naţionale, reuşind să puncteze de 29 de ori în 67 de partide.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com