Mutu, cel mai tare în partida Fiorentina - Inter: s-a 'dăruit' până la epuizare

Adrian Mutu (32 de ani) a fost lăudat de presa din Italia, chiar dacă echipa sa a pierdut. Fiorentina a fost învinsă, “acasă”, de Inter (fără Chivu şi fără Alibec) cu 2-1, însă “Briliantul” a dat tonul jocului toscanilor.

“Alături de Mutu, şi Gilardino evoluează mai bine. Românul a fost cel mai bun jucător al Fiorentinei în partida cu Inter Milano”, a notat, ieri, site-ul di rettanews.it.

La rândul său, violanews. com, care i-a acordat românului nota 7, cea mai mare din lotul “viola”, a scris: “Mutu a tras echipa după el în prima parte a meciului, apoi a obosit. Întotdeauna mingea îl găseşte pe teren şi dă impresia că va exploda, iar fundaşii lui Inter s-au temut de acest lucru. A fost aşa cum îl ştim, egoist în unele faze, dar extrem de periculos. Apoi, inevitabil, a căzut şi, odată cu el, întreaga echipă”.

Mutu, congestionat de la atâta efort: au fost momente când nu mai avea aer

A vomitat din cauza efortului

Şi selecţionerul Răzvan Lucescu, care ieri a împlinit 42 de ani, a fost mulţumit de evoluţia lui Adi. Antrenorul, aflat la Roma, la partida echipei tatălui său, Mircea Lucescu, Şahtior, a văzut meciul “Briliantului” la televizor, apreciind dăruirea atacantului român.

În plus, tehnicianul Fiorentinei, Sinisa Mihajlovici, a avut cuvinte de laudă la adresa lui Mutu, chiar la conferinţa de presă de la finalul întâlnirii cu Inter: “Mutu a jucat bine, atât cât a avut forţă fizică. A obosit pe final şi, dacă aş mai fi putut face o schimbare, el era alesul. Dar era indispensabil, pentru a încerca să egalăm. Acum plăteşte pentru lunga perioadă de inactivitate”. Folosit 90 de minute, după o perioadă în care mai mult a lipsit de pe teren, “Briliantul” s-a dăruit exemplar contra lui Inter.

După partida cu “nerazzurri”, Adi a vomitat din cauza efortului, dar şi-a revenit după ce a luat vitamine. După 25 de runde din Seria A, Fiorentina e pe zece, iar Inter pe trei.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com