Mutu a revenit cu noroc! Cifrele "Briliantului" cu Palermo

La primul meci din 2011 în care Mutu a fost titular, Fiorentina a dat lovitura. A câştigat pentru prima dată în deplasare în acest sezon şi a bifat primul succes pe teren străin din martie 2010! Printre cei mai activi în garnitura "viola" în meciul de ieri de la Palermo, Mutu a evoluat foarte bine, dar pe final şi-a consumat benzina şi a fost schimbat de Mihajlovic (81).

După 12 minute în finalul cu Parma din etapa trecută (1-1), Mutu a început, ieri, ca titular la Fiorentina, în premieră în 2011. Iertat pentru scandalul din ianuarie, "Briliantul" a refăcut pe "Renzo Barbera" din Palermo cuplul ideal din atacul echipei "viola", alături de prietenul Gilardino. La a 50-a colaborare, duetul a maiprodus un gol (Gilardino) şi o victorie pentru Fiorentina.

Mutu, două pase geniale

Românul a fost folosit mai retras, alături de Santana, în spatele unicului vârf, Gilardino, dar rolul de "dirijor" l-a prins pe Mutu de minune. Cel mai bine s-a văzut în minutul 18, când l-a lansat de două ori pe Gila spre poarta sicilienilor, dar italianul a irosit ambele ocazii, singur cu Sirigu! N-a mai ratat a treia şansă, după un lob al lui Behrami (36). Era 1-1, după ce Palermo deschisese scorul prin starul Pastore (7). Cât a avut benzină, Mutu a fost esenţial pentru echipasa. Prezent şi la finalizare, nu doar în rol de "regista", a căutat mult golul, dar nu i-a ieşit. Cele două şuturi de la distanţă au fost dezamăgitoare (30, 63), iar pe final i-a lipsit prospeţimea fizică. A şi fost schimbat după o fază în care scăpase spre poartă, avându-l în faţă pe Andelkovic, dar nu l-a putut depăşi pe fundaşul lui Palermo.

Trei goluri în 18 minute!

După 1-1 la pauză, nimic nu prevestea scenariul din partea a doua. Nocerino i-a dus din nou pe sicilieni în avantaj (48), dar finalul a fost al oaspeţilor, cu trei goluri în ultimele 20 de minute! Camporese a egalat după un corner (70), dar decisivă a fost intrarea lui Ljajic (76). Sârbul a centrat la autogolul lui Bovo (78), presat de Mutu, apoi l-a servit pe Montolivo (88), la capătul unui contraatac.Prima victorie în deplasare pentru Mihajlovic şi prima dată când Fiorentina înscrie patru goluri în acest sezon!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com