Lucescu îi deschide lui Mutu uşa naţionalei. Vezi când revine "Briliantul"

Chiar dacă nu-l iartă pentru problemele create la naţionala României, selecţionerul Răzvan Lucescu este pregătit să lase de la el în conflictul cu atacantul Adrian Mutu.

După mai bine de un an în care nu a mai vrut să audă de Mutu, selecţionerulRăzvan Lucescu, constrâns şi de situaţia naţionalei, şi de faptul că şi Ciprian Marica are probleme la club, a îndulcit tonul în privinţa "Briliantului".

Lucescu junior a declarat, pentru prima oară după scandalul din Serbia, cândAdrian Mutu a părăsit fără permisiune cantonamentul naţionalei, că ia în calcul reintegrarea "Briliantului" în circuitul primei reprezentative. Cu o condiţie, însă.



În momentul în care va fi o certitudine în formula de start a Fiorentinei şi va înscrie, cu siguranţă va fi şi la echipa naţională. Mutu este un jucător cu multe calităţi, cu valoare, dar au fost sau sunt şi alţi jucători cu valoare. În momentul când va veni şi va ajuta naţionala, cu siguranţă va fi apreciat de noi, de selecţioner. Dar dacă va reveni şi nu va ajuta echipa, atunci o să ne punem din nou întrebări", a spus Lucescu, la Dolce Sport.

Selecţionerul a subliniat că toate problemele lui Mutu au fost provocate de el însuşi, prin comportament şi atitudine: "Am fost supărat pe el şi am avut dreptate. A fost îndepartat de pe terenul de fotbal, a avut aceeaşi reacţie şi acum la Fiorentina. El a suferit enorm prin comportamentul şi atitudinea lui. E totuşi un jucător de valoare, care poate recupera foarte repede. E inutil să vorbim acum, abia a reintrat după o perioadă lungă în care nu a jucat. Vom vedea ce va spune terenul".

Duminica trecută, Adrian Mutu a jucat pentru prima oară titular la Fiorentina, după mai bine de un an, timp în care a fost suspendat 9 luni pentru consum de substanţe interzise, până în octombrie 2010. La începutul acestui an, Mutu a intrat în conflict cu Fiorentina şi a fost suspendat de clubul italian, dar în cele din urmă s-a găsit o cale de împăcare, iar acum românul joacă din nou în Serie A.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com