Mutu va continua să poarte pe sub echipament un tricou cu stema oraşului Florenţa: "Îl arăt dacă dau gol"


Acesta este tricoul special al lui Adi MutuAdrian Mutu (32 de ani) va purta la fiecare meci tricoul cu stema oraşului Florenţa. Motivul? Fotbalistul a fost prins în mrejele oraşului italian şi crede că tricoul îi va purta noroc.

“În fiecare meci, Adi va purta pe sub tricoul de joc o bluză inscripţionată cu stema oraşului Florenţa. E modul lui de a le mulţumi fanilor şi clubului că l-au iertat! Îşi doreşte mult să revină la forma maximă şi să ducă echipa în cupele europene”, au dezvăluit apropiaţii lui Mutu. “Briliantul” a purtat bluza şi la meciul de la Palermo şi va repeta “mişcarea” diseară, de la 19.30, contra Interului lui Denis Alibec (Chivu e suspendat), într-o restanţă din etapa a 17-a din Serie A.

“Dacă dau gol, o să scot tricoul de joc şi o să-l arăt pe cel de dedesubt”, “a ameninţat” fotbalistul. Tricoul a fost “desenat” de prietenul lui, Flachi, fotbalist suspendat până în 2022 pentru consum de cocaină.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com