Adi Mutu nu vorbeşte despre femeile din viaţa lui

Despre fotbalişti se spune că fac în vestiar schimb de informaţii legate de femeile care le-au trecut prin aşternut, işi dau unul altuia numere de telefon ale celor mai experimentate dintre ele, adică "bune la pat", cum spun oamenii de rând, şi nu omit să povestească cel mai mic detaliu din expereinţele sexuale, mai ales dacă partenerele sunt femei cunoscute.


Excepţia este cel mai bun fotbalist român care, deşi a avut legături mai mult sau mai puţin serioase cu cele mai frumoase şi cunoscute femei din showbiz, nu le povesteşte nici măcar prietenilor ce performanţe în aşternut au avut sau nu respectivele reprezentante ale sexului slab. Foarte bine face, că nimic nu inspiră mai multă repulsie doamnelor decât un bărbat care-şi istoriseşte cu lux de amănunte aventurile amoroase. Asta denotă lipsă de caracter...

Sursa: Revista Star

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com