VIDEO REZUMAT FIORENTINA - LAZIO 0-0

Adrian Mutu nu a marcat pentru Fiorentina, iar Ştefan Radu a salvat un gol ca şi făcut, de pe linia porţii laziale. Meciul de pe Artemio Franchi s-a încheiat nedecis, 0-0. Ambii români, Mutu şi Radu, au plecat neînvinşi de pe teren.

Fiorentina a avut mai multe ocazii, dar nu a reuşit să le fructifice. În acest timp, lazialii încercau să deschidă scorul, dar nu nimereau poarta. La primul atac al gazdelor, Mutu i-a pasat lui Jovetic, dar ultimul l-a faultat în careul advers pe Ştefan Radu şi scorul a rămas alb. Spre finalul primei reprize, Viloa a pus stăpânire pe joc, a atacat mai mult, dar la cabine s-a intrat cu acelaşi scor.

În repriza secundă, echipa lui Mutu a luat-o de la capăt. Posesie în terenul lazialilor, dar degeaba. În minutul 59, "Briliantul" i-a pasat din nou lui Jovetic, dar "noul star" al lui Prandelli a irosit aiurea şansa descătuşării. A intrat Gilardino, a încercat şi el, dar Lazio a plecat cu un punct de la Florenţa şi a lăsat trioul Mutu-Jovetic-Gilardino să-şi frângă pumnii de furie.

În clasament, echipa lui Mutu se află pe un binemeritat loc 4, cu 14 puncte, în timp ce Lazio a lui Ştefan Radu este la mijlocul ierarhiei, pe locul 10, cu 9 puncte.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com