ADIO MUTU!? Lucescu Jr: "Dacă un jucător nu îmi respectă principiile, nu îl mai convoc, ne despărţim"

Toţi au aşteptat reacţia oficială a lui Răzvan Lucescu în ceea ce priveşte viitorul lui Mutu la naţională şi aceasta a venit, cum era de aşteptat, în conferinţa de presă din această seară.
Lucescu Jr s-a ferit să fie categoric, dar a lăsat să se înţeleagă că, în măsura în care 'Briliantul' sau alţi jucători vor avea un comportament similar, lipsit de profesionalism, decizia ca aceştia să nu mai fie convocaţi va veni de la sine.




Răzvan nu a dorit să dea un verdict clar, însă promite că, după partida cu Insulele Feroe, va trage o linie şi va lua anumite decizii; totuşi, acestea nu vor fi făcute publice, aşa că va trebui să aşteptăm primul meci al primei reprezentative din 2010 pentru a vedea dacă vârful Fiorentinei va fi sau nu în lot.
"Pretind foarte mult respect de la jucători pentru că şi eu îi respect. Dacă este un jucător care să nu înţeleagă aceste principii, înseamnă că ne despărţim. Eu am vorbit în general acum. Deocamdată mai avem un meci miercuri şi după aceea vom trage linie. Nu vă aşteptaţi însă să ies în public şi să-mi critic jucătorii. Rezultatul de sâmbătă este responsabilitatea mea. Eu nu sunt antrenor de echipă de club, nu pot să spun că îl dau afară sau nu. Pot să nu-l mai convoc data viitoare sau peste două dăţi", a spus tehnicianul naţionalei la conferinţa de presă.
Răzvan este conştient că dezastrul de la Belgrad va rămâne pentru totdeauna în conştiinţa românilor şi speră ca, în viitoarea campanie, tricolorii să dea dovadă de mai multă ambiţie. În măsura în care nu vom avea ghinion să avem adversarii la fel de puternici, suntem capabili să ne calificăm pentru Europenele din 2012: "Valoarea noastră asta este, nu putem să ne comparăm cu echipele mari din Europa. Oricine ar fi fost aici, nu cred că putea face mare lucru. Noi contăm pe forţa de grup, pe ambiţie. În următoarea campanie sper să avem adversari mai slabi şi meciurile astea trebuie să le câştigăm. Nu va fi uşor să trecem peste rezultatul cu Serbia, poate nu-l vom uita niciodată, chiar dacă nu aveam o miză aşa mare."

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com