Ziarul ring: " Adi, fii prudent mai trebuie sa joci cativa ani fotbal"

Actualul selecţioner al Moldovei, Gabi Balint, a văzut multe la viaţa lui de fotbalist. Dar, dintre toate experienţele şi învăţămintele de care s-a lovit de-a lungul carierei, cea legată de dopaj a fost una dintre cele mai clare. Dacă avea nevoie şi de banalul Rinofug, el apela la medicul echipei. Fostul internaţional speră ca Adi să se maturizeze, să treacă peste acest episod delicat şi să mai joace trei-patru ani. O pedeapsă mai mare de şase luni i-ar putea fi fatală lui Mutu, însă Balint crede în clemenţa tribunalului italian.

“Noi îl putem încuraja cu vorbe, ce este în sufletul lui numai el ştie. Eu îi doresc să ia doar şase luni şi să mai joace câţiva ani la nivel înalt. Îi apreciez foarte mult pe cei care joacă până la o vârstă mai înaintată, ştiu ce sacrificii fac. Adi, trebuie să fii conştient că nu joci fotbal până la 40 de ani, aşa că trebuie să fii tot timpul prudent. Eu, când jucam, nu luam nimic fără să întreb medicul echipei la care jucam. Şi în banalul Rinofug ştiu că era o substanţă care îţi putea ieşi la testul antidoping”, a declarat, pentru “ring”, Balint.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com