Anamaria Prodan: «Mutu şi Consuelo se iubesc ca-n prima zi!»

Bianca nu a reuşit să-i strice casa lui Mutu! Anamaria Prodan şi soţul ei Laurenţiu Reghecampf au petrecut Paştele la Florenţa alături de fotbalistul Fiorentinei şi de Consuelo.
Prima zi de Paşte, Anamaria Prodan a petrecut-o în familie la vila sa de la Snagov. Luni, însă, sexy impresara şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, s-au îmbarcat, împreună cu Oana Roman, la bordul cursei de Florenţa a companiei Blue Air, pentru a se distra câteva zile împreună cu Adrian Mutu şi Consuelo, în cochetul oraş italian.



"Nu au deloc probleme după scandalul cu Bianca, cum s-a zvonit. Se iubesc ca în prima zi", ne-a declarat impresara.
Anamaria, Reghe şi Oana s-au cazat cu toţii la un hotel de lux de lângă Dom, iar seara au ieşit împreună cu Mutu şi cu superba lui nevastă la restaurant unde au degustat delicioasele mâncăruri italieneşti.
"Ne-am distrat copios. Am fost la club şi la cele mai frumoase restaurante. Toată lumea ne recunoştea. Pe mine, românii, iar pe Adi, toată lumea. Consuelo mănâncă numai grătar şi salate, iar Adi preferă bisteca fiorentina cu salată verde. Arată perfect, nu a luat nici un gram în greutate", ne-a povestit Anamaria.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com