"Am cerut reducerea pedepsei pe baza onestităţii lui Mutu!"

Avocatul atacantului Adrian Mutu, Ninno D'Avirro, a declarat, joi, că apărarea a cerut reducerea notabilă a pedepsei propuse de Procuratura Antidoping a CONI în cazul de dopaj cu sibutramină al fotbalistului român, informează site-ul violanews.com.

"Am cerut reducerea notabilă a pedepsei în baza a trei motive. Onestitatea demonstrată de Mutu, colaborarea sa totală şi faptul că a cerut autosuspendarea deşi cea iniţială expirase", a spus D'Avirro, după ce a depus memoriul apărării în cazul Mutu, care va fi judecat la 19 aprilie.
Procuratura antidoping CONI a dispus trimiterea cazului jucătorului echipei Fiorentina, Adrian Mutu, depistat pozitiv cu sibutramină, către Tribunalul Naţional Antidoping, cu propunere de suspendare pe o perioadă de un an.
Procurorul antidoping din cadrul CONI, Ettore Torri, a considerat că Mutu se află la prima abatere şi a cerut suspendarea jucătorului pentru o perioadă de un an, conform articolului 10.4 din codul WADA, care prevede circumstanţe atenuante şi posibilitatea reducerii suspendării dictate în cazul unui sportiv depistat pozitiv, dacă acesta poate dovedi cum a intrat produsul respectiv în organismul său şi că prin consumarea acelei substanţe nu s-a intenţionat creşterea performanţelor sportive.
Adrian Mutu ar fi riscat o suspendare de până la patru ani, dacă se considera că este recidivist.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com