Mutu a petrecut cu Prodanca si "Reghe"

In a doua zi a Sarbatorilor Pascale, "Briliantul" i-a avut ca invitati in Italia pe viitorii lui fini, Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf, insotiti de Oana Roman.

In asteptarea verdictului in cazul de dopaj, Adrian Mutu a profitat de zilele de Paste pentru a se linisti in sanul familiei si al prietenilor sai apropiati. In a doua zi a Sarbatorilor Pascale el a primit vizita Anei Maria Prodan si a sotului ei, fostul international Laurentiu Reghecampf, carora le-a botezat baietelul, pe Laurentiu Jr. Acestia au venit insotiti de o alta prietena comuna, Oana Roman, fiica fostului prim-ministru Petre Roman.


Adi si Consuelo s-au sfatuit cu viitorii lor fini in privinta nuntii pe care ultimii planuiesc sa o faca anul acesta. "Am vorbit despre nunta, dar si despre contractul pe care Adi l-a semnat cu o companie aeriana si care prevede ca el poate merge gratis cu avionul taxi. El si Consuelo ne-au rasfatat si ne-au plimbat prin cele mai exclusiviste restaurante si cluburi din Firenze. Atat eu, cat si Laur si Oana ne-am simtit excelent, desi, din pacate, nu am putut sta prea mult in Italia", ne-a povestit Ana Maria Prodan, la intoarcerea din Cizma.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com