Ziarul Ring: "Mutu e un artist, un talent innascut, care trebuie sa fie pe teren"

Compozitorul şi bateristul Ovidiu Lipan-Ţăndărică îl vede pe Adi un artist al balonului, un jucător de excepţie. Componentul legendarei trupe Phoenix crede că, aşa cum marii artişti au parte de un “regim special” din partea presei, acelaşi lucru se întâmplă şi cu fotbalistul nostru.

“Eu sunt, am fost şi voi fi un simpatizant al lui Mutu. Este un mare artist pe teren, ce face în afara lui este treaba lui. Poate de multe ori i se pun în cârcă multe lucruri neadevărate, adică presa mai şi fabulează. Acum, probabil şi dacă bea un ceai cu lămâie trebuie să ceară părerea medicului, aşa de restrictivă este viaţa unui sportiv. Eu aş vrea să fie iertat şi să nu primească nicio pedeapsă, lumea trebuie să-l vadă în teren şi să încânte fanii. Ce s-a întâmplat la Chelsea a fost o greşeală, dar asta cu Sibutramina mi se pare o prostie. Dar dacă astea sunt legile sportului, că nu poţi fi nonconformist, ca noi, muzicienii, marii artişti sunt mai boemi, iar Adi face parte din această categorie”, a decalarat, pentru “ring”, Ovidiu Lipan-Ţăndărică

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com