Liga I, pe cale de disparitie! Revenirea lui Mutu si Tamas la nationala e cea mai proasta veste!

Liga I ar putea sa isi schimbe numele in liga "brontozaurilor!" :)

  Liga I, pe cale de disparitie! Revenirea lui Mutu si Tamas la nationala e cea mai proasta veste! Cum ne indreptam spre prapad:

Dupa Torje, potopul! Plecarea dinamovistului la Udinese a fost un motiv de bucurie in fotbalul din Romania, dar ridica si semne de intrebari. Cine mai vine tare din urma?

1. Piturca a fost nevoit sa ii cheme inapoi pe Mutu si Tamas, dupa ce acestia si-au facut de cap in San Marino. Mesajul e simplu si se citeste printre randuri, chiar daca nu e rostit cu voce tare. Altii mai buni nu are, asa ca orice greseala va fi trecuta cu vederea si de acum incolo! Nu se vede la orizont niciun Mutu mai mic, pe care sa se construiasca un viitor la nationala, Tamas e si el indispensabil in 11-le unei nationale care a uitat sa bucure tribunele.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com