Mutu poate scăpa "ieftin" din conflictul cu Chelsea » Ioan Becali a găsit soluţia

Invitat la Radio GSP, Ioan Becali a dezvăluit planul cu care poate rezolva diferendul dintre Adrian Mutu şi Chelsea. Soluţia ar fi ca atacantul român să achite 2,5 milioane de euro clubului englez, din datoria de peste 17 milioane de euro




Ioan Becali a ales împreună cu fratele său o variantă cu care speră că-l va scăpa pe Adrian de imensa datorie către Chelsea: "Am înaintat o propunere către FIFA pentru stingerea litigiului, în sensul că jucătorul să achite 2,5 milioane de euro. Rămîne ca în curînd forul internaţional să vină cu o contraofertă şi să încercăm să încheiem acest caz".

Cu un salariu de 1,5 milioane de euro la Cesena,Mutu ar putea scăpa de litigiul cu Chelsea achitînd clubului patronat de Roman Abramovici cu veniturile sale pe 21 de luni.

Conflictul Mutu - Chelsea s-a declanşat în octombrie 2004, după ce "Briliantul" a ieşit pozitiv la cocaină, în urma unui test antidoping comandat de Jose Mourinho.

17.173.990 este suma exactă pe care Mutu trebuie s-o plătească lui Chelsea

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com