Adevăratul motiv pentru care Mutu a vrut să vină în Luxemburg! Planul atacantului şi ce pune la cale pentru meciul cu Franţa

Mutu le face, dar ştie să le şi repare! Pentru "Briliant", vizita în Luxemburg ar fi însemnat mai mult decât capul plecat în faţa selecţionerului Piţurcă. Ar fi însemnat şi o nouă iertare cerută celor alături de care ar urma să joace la naţională.

Dacă ar fi venit în Luxemburg, în afara întâlnirii cu Victor Piţurcă ar fi vorbit şi în faţa tricolorilor dacă ar fi fost iertat! ProSport a aflat că Mutu avea în intenţie, dincolo de promisiunile făcute selecţionerului cum că a fost chiar ultima escapadă, să producă un moment similar cu cel de la reîntoarcerea sub comanda lui Răzvan Lucescu. "Briliantul" nu a renunţat la idee, ci doar a amânat-o. Există, de asemenea, surse care susţin că discuţia dintre selecţioner şi fotbalistul Cesenei se va produce luni, în preziua meciului cu Franţa de la Bucureşti, când Mutu va compărea şi în faţa echipei şi ca un demers de îmbărbătare!




Are experienţă!

Atacantul nu este la prima astfel de acţiune. Înaintea meciului cu Bosnia din deplasare, după ce a fost rechemat la lot de Răzvan Lucescu, Mutu a ţinut un scurt discurs în faţa colegilor, în care a cerut iertare pentru ceea ce se întâmplase la Belgrad, la partida cu Serbia din calificările trecute. Din păcate, deşi avea rezervate invitaţii în Luxemburg pentru sine şi pentru preşedintele Cesenei, a trebuit să renunţe la ideea de a se deplasa acolo pentru că antrenorul de la club i-a cerut să rămână în Italia, unde astăzi va juca pentru Cesena într-un meci amical.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com