Mutu i-a pus pe gânduri pe jurnaliştii italieni: E terminat?

Evoluţia lui Adrian Mutu (32 de ani) a fost marea dezamăgire a partidei Catania - Cesena (1-0) de duminică. O parte a presei italiene a ajuns să se întrebe dacă atacantul oaspeţilor mai poate face faţă în fotbalul mare.


Adrian Mutu nu a arătat nimic în cele 79 de minute jucate pentru Cesena în eşecul contra Cataniei, fiind criticat fără menajamente de jurnalişti.


Lipsit de luciditate şi de inspiraţie


“Este departe de a fi un pericol constant pentru adversari. Mai are 36 de etape la dispoziţie pentru a-i contrazice pe cei care îl consideră terminat”, a scris site-ul blackwhi teskin.com. “Briliantul” a fost “tăvălit” şi de alte două publicaţii sportive din Peninsulă. “A fost în afara jocului, nereuşind să-şi ajute echipa”, a notat portalul tuttomercatoweb.com.

“Prea nervos, a avut deficienţe de luciditate şi de inspiraţie, atât în faza de construcţie, cât şi în cea de finalizare”, l-a caracterizat agenţia Datasport. De notat că toate cele trei surse amintite i-au acordat atacantului român al Cesenei nota 5, unul dintre cele mai slabe calificative primite de jucătorii învinşilor.


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com