Mutu una face, alta gândeşte! Atacantul regretă că nu va juca împotriva Franţei: "Trage tare la club ca să revină la naţională"

Autor al unei duble în amicalul pe care echipa sa de club, Cesena, l-a disputat sâmbătă împotriva formaţiei Novara (2-2), atacantul român Adrian Mutu este cu gândul tot la echipa naţională, regretând ieşirea extrasportivă care l-a determinat pe Victor Piţurcă să nu-l ia în calcul pentru meciurile cu Luxemburg şi Franţa din preliminariile CE 2012. Deşi selecţionerul şi oficialii FRF au anunţat că "Briliantul" nu va mai face parte niciodată din lotul primei reprezentive, fotbalistul încă se gândeşte la o revenire, lucru dezvăluit chiar de antrenorul său de la club, Marco Giampaolo.



"Mutu este foarte implicat în joc. Scopul lui este acela de a reveni la echipa naţională. Pentru noi, ambiţia de care dă dovadă nu poate fi decât un plus. În acest meci amical ne-am dat seama de progresele pe care le-am înregistrat cu el în echipă", a spus Giampaolo.

Cu toate acestea, Adrian Mutu a ratat o imensă şansă de a reintra în anturajul echipei naţionale după ce a renunţat să mai asiste la meciul amical cu Luxemburg pentru a evolua în amicalul Cesenei cu Novara, fapt care, conform unor surse din anturajul primei reprezentative, nu i-a convenit selecţionerului Victor Piţurcă.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com