Ilie Năstase îl pune la zid pe Adrian Mutu: "La 32 de ani încă e un băiat răsfăţat, Piţurcă a făcut ceva normal"

Ilie Năstase, cel mai mare tenisman român al tuturor timpurilor, a vorbit despre suspendarea luiAdrian Mutu de la echipa naţională.


"Mutu cred că face parte dintr-un anturaj şi simte nevoia să se dea mare în faţa prietenilor. El, la 32 de ani, este încă un băiat răsfăţat. La antecedentele pe care le-a avut, era normal să se întîmple asta. Ţin minte, cînd Hagi juca la Real Madrid, l-am invitat la un meci de tenis care se juca tîrziu. La unsprezece fără un sfert şi-a cerut scuze şi a plecat pentru că trebuia să se odihnească, la fel şi Dan Petrescu.

Cu Mutu nu ştiu la cît mă întorceam, poate aduceam şi 2-3 fete. Aşa e la noi, e o treabă comunistă să-l cocoloşim pe cel mai bun", a spus Ilie Năstase la Fanatik Show, la DigiSport.


...despre decizia de a-l suspenda de la naţională: "De ce să-i admir pe Victor Piţurcă şi Răzvan Lucescu pentru că l-au pedepsit pe Mutu? Au făcut ceva normal"

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com