Angelo Niculescu îl face praf pe Adrian Mutu: «Îi e sete şi vara, şi iarna»

Angelo Niculescu (89 de ani) si-a exprimat parerea despre atacantul Cesenei, Adrian Mutu intr-un interviu pentru Libertatea.


A făcut bine Piturca lăsându-l în afara lotului pe Mutu?
Foarte bine! Dacă nu iei măsuri drastice, nu rezolvi nimic, Mutu nu are mustrări, stă prost la capitolul educaţie şi trebuie să se lovească de pragul de sus, ca să-l observe pe cel de jos. Deocamdată, e legat la ochi, iar vârsta nu-l apasă, pentru că, din punct de vedere al capacităţii de joc, stă bine. Ar trebui să profite de asta, dar, din păcate, el are "sete" şi vara, şi iarna!

Măsurători la Buşteni


Cetăţean de onoare al Buşteniului, Mutu are un teren oferit de primărie. El vrea să-şi ridice o casă şi şi-a trimis constructorii să se apuce de treabă. În noiembrie, va sosi în ţară să vadă cum decurg lucrările. Cu această ocazie, la invitaţia edilului Emanoil Savin, va participa alături de Cosmin Olăroiu şi Lucian Bute la inaugurarea pârtiei din staţiune


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com