Ziarul ring - Victor Pițurca l-a iertat pe Mutu ! Tamaș, la un telefon distanța...

L-a suspendat, dar s-a lăsat până la urmă înduplecat de scuze şi rugăminţi. Victor Piţurcă a revenit la sentimente mai bune faţă de Adrian Mutu, fotbalistul Cesenei urmând să fie rechemat la naţională. Selecţionerul şi-a trimis un “spion” în Italia să-l urmărească pe “Briliant” în weekend.



Adrian Mutu nu s-a împăcat nici o clipă cu ideea că nu va mai prinde echipa naţională şi îşi doreşte foarte mult să devină golgheterul all-time al tricolorilor şi, din acest motiv, a încercat pe toate căile să se împace cu Victor Piţurcă atât prin prieteni comuni, cât şi prin dialog direct cu selecţionerul. Surse bine informate susţin că “Briliantul” l-ar fi sunat pe tehnician în două rânduri, iar discuţiile ar fi fost cât se poate de cordiale, mai ales că “Piţi” realizează cât de important este fotbalistul Cesenei pentru tricolori. Ba, mai mult, ca să-i arate că nu mai are nimic împotriva sa şi că dacă îl va respecta de acum încolo va fi din nou convocat, Piţurcă a trimis, în weekend, o persoană din stafful său în Sicilia, unde, ieri, Cesena a jucat cu Catania.

Îl aşteaptă şi pe Tamaş
Surse federale susţin că Piţurcă este nemulţumit de faptul că Gabi Tamaş, celălalt suspendat de la naţională, nu i-a vorbit personal, ci i-ar fi transmis prin intermediari că îi pare rău de incidentul din San Marino. “Piţi” aşteaptă în continuare ca Tamaş să-şi prezinte scuzele, conştient fiind de valoarea ridicată a fundaşului.

3 goluri mai are Adrian Mutu ca să atingă recordul de 35 de reuşite al lui Gică Hagi la naţională.


79 de minute cu Catania

Cesena a pierdut, ieri, la Catania, scor 0-1, într-un meci în care Adrian Mutu a jucat primele 79 de minute. “Briliantul” a fost unul dintre cei mai activi jucători ai oaspeţilor, având şi trei situaţii de a marca. Românul a muncit mult, venind în dese rânduri în ajutorul colegilor săi în apărare.

“Nasty” nu vrea comparaţii
Fostul tenismen Ilie Năstase crede că dacă Adrian Mutu îl va depăşi pe Gheorghe Hagi în clasamentul golgheterilor all-time al naţionalei României, nu ar “însemna ceva”. “Nu cred că dacă Mutu îl depăşeşte pe Hagi la golurile marcate înseamnă ceva. Asta e ceva deplasat. Hagi a fost Hagi, iar Mutu e Mutu. Nu e bine să îi comparăm. Eu nu îmi permit să îl compar pe Pele cu Maradona şi nici pe Maradona cu Messi, asta e o tâmpenie”, a explicat fostul tenismen.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com