Briliantul pe plantatie! Mutu va juca GRATIS timp de 2 sezoane la Cesena! Unde se duce salariul anual de 1,5 milioane de euro:

Atacantul roman vrea sa scape de datoria de 17 milioane de euro pe care o are catre Chelsea.

Briliantul pe plantatie! Mutu va juca GRATIS timp de 2 sezoane la Cesena! Unde se duce salariul anual de 1,5 milioane de euro:

Conflictul Mutu-Chelsea, inceput in octombrie 2004, dupa ce Mutu a fost testat pozitiv cu cocaina, a ajuns la un nou episod.

Dupa ce UEFA a decis ca jucatorul sa achite peste 17 milioane de euro clubului Chelsea, "Briliantul" trebuie sa gaseasca o modalitate de a plati suma.

Cum averea lui Mutu se ridica la doar 9 milioane de euro, conform Top 300 Capital, conducerea lui Chelsea trebuie sa gaseasca o modalitate de a-si rascumpara banii.

Reprezentantii lui Mutu au lansat recent o noua varianta pentru ca jucatorul sa scape de datorie.

Acestia vor ca salariul pe 2 ani al jucatorului sa intre in contul lui Chelsea.

Chiar daca Mutu castiga 1,5 milioane de euro pe an, acestia spera ca Abramovic sa fie de acord.

"La Abramovic nu sunt o problema banii, la el este o chestie de orgoliu. Vrea ca Mutu sa plateasca intr-un fel, nu sa primeasca multi bani", au declarat apropiatii lui Mutu.

Sursa: cotidianul gazeta sporturilor

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com