Presa engleza, uimita de Victor Piturca

Victor Piturca a reusit sa-i uimeasca pe jurnalistii englezi, dupa ce-a decis sa-i ierte pe Adrian Mutu si Gabriel Tamas , pe care i-a convocat la nationala pentru meciurile cu Belarus si Albania, din preliminariile Campionatului European din 2012.


Sub titlul “Romania ii recheama la nationala pe baietii rai Mutu si Tamas desi erau suspendati pe viata”, cotidianul britanic Daily Mail noteaza urmatoarele: “Adrian Mutu si Gabriel Tamas au fost convocati la doar 42 de zile dupa ce au fost suspendati pe viata de la echipa nationala”.

“Celor doi li s-a comunicat ca nu mai vor fi chemati la nationala dupa ce-au iesit sa bea inaintea meciului cu San Marino, de luna trecuta. Totusi, dupa ce si-au cerut scuze, Victor Piturca i-a iertat si i-a convocat pentru meciurile cu Belarus si Albania, de luna viitoare”, continua sursa citata.

Adrian Mutu si Gabriel Tamas au fost inclusi de Victor Piturca pe lista stranierilor convocati pentru meciurile cu Belarus si Albania.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com