Mutu a marcat 10 goluri de cînd s-a transferat la Cesena, dar tot nu e "bun" de naţională

Adrian Mutu pare să fi renăscut odată cu transferul la Cesena. "Briliantul" a avut evoluţii fulminante de cînd a plecat de la Fiorentina, reuşind să marcheze de nu mai puţin de 10 ori pentru noua sa echipă. Trebuie menţionat însă că adversarii au fost de un nivel net inferior.

Dat afară de la naţională, după scandalul dinaintea meciului cu San Marino, decarul a demonstrat o formă de invidiat, iar conducătorii Cesenei îl văd deja vedeta echipei. Ieri a marcat de trei ori împotriva unei echipe de amatori din Peninsulă.



Meciurile lui Mutu din această vară:
Cesena - Acquapartita 13-0 (a marcat de două ori)
Cesena - Alto Savio 11-0 (a marcat o dată)
Cesena - Primavera 7-0 (a marcat de doua ori)
Novara - Cesena 2-2 (a marcat ambele goluri)
Savignanese - Cesena 0-6 (a marcat de trei ori)

Adrian Mutu are şansa în acest sezon să ajungă la cota celor 100 de goluri marcate în Serie A. El mai are nevoie de numai cinci reuşite pentru a realiza această performanţă.

"Briliantul" avea ocazia de a deveni şi cel mai bun marcator din istoria naţionalei României, dar excluderea de la naţională îl lasă numai pe poziţia a doua a ierarhiei, cu 31 de goluri marcate în 69 de meciuri. Lider e în continuare Gheorghe Hagi, cu 35 de goluri în 125 de meciuri.

Adrian Mutu va debuta oficial la Cesena în meciul de sîmbătă, cu Napoli, în etapa a doua a campionatului italian.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com