Mutu, primul gol oficial la Cesena. Vezi ce a spus la pauza meciului!

Mutu a revenit cu gol în Serie A, după ce a reuşit să deschidă scorul în partida de pe teren propriu cu Lazio Roma. Este primul gol al "Briliantului" într-un meci oficial pentru Cesena.


În pauza meciului, italienii de la Sky Calcio, televiziunea care a transmis meciul în Italia, l-au intervievat pe atacantul român, iar acesta i-a dedicat golul preşedintelui Cesenei, Igor Campedelli.

"Mă simt excelent , echipa a jucat foarte bine în prima parte a meciului şi sper să se termine cum trebuie. Sînt foarte bucuros că am reuşit să înscriu, îi dedic golul preşedintelui", a spus Mutu, arătînd cu degetul către tribuna oficială a stadionului "căluţilor de mare"

La finalul primelor 45 de minute, Cesena a intrat în avantaj, 1-0, în meciul cu Lazio. Capitolinii au egalat imediat după fluierul de start al reprizei secunde, din penalty. Klose i-a adus în avantaj pe oaspeţi în minutul 55.


Vezi mai jos golul marcat de Adrian Mutu!!!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com