Mutu a eşuat la Cesena! Ultima şansă pentru ca atacantul să justifice încrederea noii sale echipe! Ce scriu italienii

Mutu a spart gheaţa în noul sezon în meciul cu Lazio, dar nu a reuşit să iasă cu nimic în evidenţă în deplasarea de la Milan. Cesena rămâne singura echipă din Italia fără niciun punct după patru etape, iar Mutu mai are o şansă să justifice încrederea Cesenei

Mutu a fost pus la zid de unii ziarişti din Italia, în timp ce alţii l-au lăudat după meciul cu Milan

Dacă Notizie Italiene, Data Sport şi Nepallone i-au acordat atacantului cele mai mici note de pe teren, Calciomercato şi Sportevai îl laudă pe român, pe care îl numesc în continuare un jucător de clasă


"Mutu este indiscutabil un jucător de clasă. De fiecare dată când a avut mingea a fost capabil să creeze pericol. Este foarte dedicat, a făcut pressing asupra fundaşilor. În repriza a doua a căzut dramatic", au scris cei de la Calciomercato.

Prin aducerea lui Mutu, şefii Cesenei au sperat să găsească liderul mult visat şi care să tragă echipa după el. Cesena poate salva cât de cât startul de sezon cu o victorie în etapa viitoare, în faţa celor de la Chievo.

Mutu a fost trecut de Piţurcă pe lista lărgită a stranierilor convocaţi pentru meciul cu Belarus

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com