Adrian Mutu le-a răspuns jurnaliştilor italieni care se întrebau dacă e terminat

Criticat de presa peninsulară pentru evoluţiile modeste, Adrian Mutu (32 de ani) a răbufnit miercuri seară. Românul a înscris primul gol pentru Cesena la capătul unei faze frumoase, dar nu a putut evita înfrângerea în faţa lui Lazio.


“Tăvălit” bine din cauza prestaţiilor dezamăgitoare din partidele cu Napoli (1-3) şi Catania (0-1), Adrian Mutu le-a dat peste nas acelor reprezentanţi ai presei italiene care îl considerau terminat.

Miercuri, contra lui Lazio, “Briliantul” a avut nevoie de numai 14 minute pentru a înscrie primul gol pentru Cesena într-un meci oficial. Românul a dejucat pasul la ofsaid al fundaşilor adverşi, a preluat ca la carte mingea trimisă de Giuseppe Colucci şi a punctat cu un şut sec la colţul lung. “Acest gol este foarte important pentru mine. Îi dedic reuşita lui Igor Campedelli, preşedintele clubului”, a declarat Adrian Mutu.



«S-a folosit de clasa sa imensă»


Din păcate, lucrurile n-au continuat la fel de bine pentru Cesena, care a trebuit să se recunoască învinsă, pentru a treia oară consecutiv în Serie A, după ce Lazio a punctat prin Hernanes (48, penalty) şi Klose (54).

Rezultatul final nu i-a împiedicat însă pe jurnalişti să-l laude pe internaţionalul român. “Mutu a aprins lumina după un sfert de oră, folosindu-se de clasa sa imensă. Apoi a predicat în deşert: primul său gol pentru Cesena nu a adus echipei prima victorie”, a scris agenţia Datasport, care i-a acordat nota 6,5, cel mai mare calificativ primit de jucătorii gazdelor.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com