Consuelo Mutu - sexy nevasta Briliantului

O regula nescrisa a societatii spune ca atunci cand esti fotbalist este musai sa ai si o femeie extrem de frumoasa si sexy langa tine, de preferinta, fotomodel, actrita sau vedeta tv. Feminis.ro a facut topul celor mai sexy si frumoase sotii de fotbalisti, care nu face altceva decat sa confirme asteptarile. Printre nume precum Alena Seredova, sotia portarului italian Gianluigi Buffon sau Victoria Beckham, apare si superba Consuelo, femeia alaturi de care atacantul roman Adrian Mutu si-a gasit linistea. Mai jos puteti citi ce descriere i-au facut cei de la Feminis.ro senzualei brunete.



Consuelo Mutu este si ea una dintre cele mai frumoase si distinse sotii de fotbalisti. Dominicanca se distinge nu doar prin gratie si frumusete fizica, dar si prin faptul ca este foarte eleganta.
Cuplul format din Consuelo si Adi Mutu au impreuna doi copii, in timp ce atacantul Fiorentinei mai are un baiat, dintr-o casatorie anterioara.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com