Mutu face o campanie împotriva obezităţii în rândul tinerilor

Adrian Mutu pregătește, alături de europarlamentarul Petru Luhan de la PDL, lansarea unei campanii de promovare a sportului în rândul copiilor și tineretului, ca modalitate de combatere a sedentarismului și obezității. Campania va debuta în luna octombrie a acestui an și se va concretiza în acțiuni de informare a tinerilor din școli, licee, facultăți și în dezbateri publice televizate care vor promova efectele pozitive ale sportului în combaterea unor afecțiuni cardiovasculare și a obezității.



„Adi Mutu se gândea de mai multă vreme la așa ceva, eu de asemenea. Ne-am întâlnit, în urmă cu vreo trei luni, de trei ori la Firenze, apoi la București și am stabilit împreună datele campaniei. El este un vector de imagine pentru copii și pentru tineri, în ceea ce privește sportul în sine și performanța sportivă. Vom ajunge și în Argeș, nu știm încă data exactă. Vom mobiliza tineretul pe un stadion, unde intenționăm să invităm aproximativ 20.000 de tineri români. Aceștia vor avea ocazia să paseze și să joace fotbal cu Adi Mutu, apoi vor avea ocazia să alerge cu o personalitate din atletism, recunoscută la nivel național, și să boxeze cu Lucian Bute.”, a declarat europarlamentarul Petru Luhan pentru Jurnalul de Argeș.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com